Om oss och synen på rostfritt

​​​​​​​Rostfria stålprodukter och unika dimensioner 

Scandinox har sedan 1988 hjälpt kunder med rör, flänsar och stångmaterial i rostfritt stål. Att leverera ett brett sortiment med möjlighet till unika beställningar av både dimensioner, legeringar och toleranser har gjort att du hittar både oljeindustrin, gasproducenter och mekaniska verkstäder bland våra kunder. Precis som företag inom hydraulik, livsmedel och massa- och pappersindustrin. Kanske är det intresset för tuffa krav, kvalitet och innovation som har gett hos den högsta behörigheten att leverera material till kärnkraftsindustrin, och att vi är erkänt duktiga på att kunna erbjuda speciallösningar. Eller så har det att göra med att vi är mer än bara noggranna när vi väljer leverantörer och idag har Europas skickligaste stålproducenter i vårt nätverk. Oavsett, så är omsorg, service och innovation stora delar av det erbjudande du kan förvänta dig när du väljer oss. Det tillsammans med leveranser i rätt tid och till rätt pris ger dig kvalitet från början till slut.

Service ger säkerhet och resultat

Behöver du en samarbetspartner som snabbt kan se till att du får tag i de produkter inom rostfritt stål du behöver och som även kan hjälpa till med lagerhållning, är det Scandinox du ska boka ett förutsättningslöst samtal med. Letar du efter unika mått och dimensioner, men behöver också ett bollplank som kan vara ett stöd genom hela processen? Eller letar efter en lagervara inom plåt? Det är fortfarande oss du ska kontakta. Hos oss får du möjlighet att hitta rätt lösning både vad gäller material, materialets egenskaper, mått och ekonomi. Dessutom får du en leverantör som har både erfarenhet och kunskap om hur du smartast passar in stålleveranser i ditt flöde så att de delar du behöver för din produktion finns på plats precis rätt dag och rätt tid. Under hela processen har du samma kontaktperson. Det gör att du har en kontakt som alltid har uppdaterad information om hur produktionen går, vet dina önskemål, känner till eventuella utmaningar och tar ansvar för hela projektet fram till leverans. 

 
Ett leverantörsnätverk byggt sedan 1988 

När du väljer Scandinox få du en nischad leverantör inom stålmarknaden som med noggrannhet och omsorg har byggt upp ett nätverk av Europas ledande stålproducenter. I över tjugo år har vi sonderat marknaden, besökt fabriker och valt ut dem som vi vill arbeta tillsammans med. Här finns materialkunskap, maskiner och tillverkningsprocesser som ger dig kvalitet och komponenter som klarar framtidens höga krav på toleranser och hållfasthet. Vi samarbetar dessutom med några av Europas ledande tillverkare och lagerhållare. Alla huvudmän som anlitas av oss har väl utvecklad och dokumenterad kvalitetsstyrning enligt ISO 9000. Vi arbetar själva med ständiga förbättringar och är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Omsorg, engagemang och säkerhet i din leverans

Det har hänt mer än en gång att vi har besökt våra leverantörer för att kontrollera hur en produktion fortskrider. Så att du ska vara helt säker på att tidplanen håller och se till att produkterna håller den kvalitet vi vill leverera. Det händer ofta att du som kund får kontrollfrågor från oss vad gäller ritningar, materialval och dokumentation kring din produktion – i början av projektet såväl som i slutet. För när alla detaljer inte finns på plats i tid, blir resultatet både mycket sämre och mycket dyrare. Det är vårt jobb att skydda dig mot de kostnaderna.


Vill du veta mer om rör?

​​​​​​​Kontakta oss för ett öppet och förutsättningslöst samtal om rör, rördelar, flänsar och andra produkter inom rostfritt stål. 
​​​​​​​ 
Här når du oss:
Tel: 035-17 99 50
E-post: info@scandinox.se