Svetsade rör i unika dimensioner

Svetsade rör från Europas bästa tillverkare

Svetsade rör är en prisvärd produkt som har utvecklas stort under de senaste åren. I många fall är det ditt bästa val när material, hållbarhet och kostnad ska vägas in i dina behov och din budget. Angivna rörtoleranser, diameter och väggtjocklek är faktorer som påverkar om det du behöver är svetsade rör eller det passar bättre med exemeplvis sömlösa rör. Hos oss hittar du ett väldigt brett sortiment av svetsade rör, där du kan få skräddarsydda dimensioner. Tack vare att Europas skickligaste tillverkare ingår i vårt nätverk kan du få det bästa marknaden kan erbjuda vad gäller kunskap, modern tillverkning och leverans. Här finns alla tänkbara applikationer. När du väljer oss som partner så får den partner som är van att ta emot önskemål och sällan levererar fel eller får klagomål. Skulle det ändå uppstå sådana, arbetar vi efter policyn att du vid en reklamation får svar inom vecka. Det gör att du snabbt får en ny leverans som motsvarar de krav du ställer.

Kvalitetsvetsade rör från början till slut

Svetsade rör med jämn hög kvalitet betyder för oss att vi vet hur din leverans kommer att se ut. Genom åren har vi skapat leverantörskontakter som vet hur noggranna vi är med varje leverans och som ställer lika höga krav på det som ska levereras som vi gör. Att göra studiebesök i fabriker och ibland kontrollera specifika leveranser är bara en del av det kvalitetsarbete vi driver varje dag. Det finns inga genvägar när det handlar om att tillverka rör som ska klara stora påfrestningar och under lång tid. Materialet och tillverkningen kontrolleras noggrant hos tillverkaren, och vi följer alltid upp kvaliteten för att säkerställa att du får rör som håller för de krav du har satt vid beställningen och projektstart. Det tillsammans med att du får en leverantör som håller tider och kan passa in i ditt produktionsflöde gör att du får en trygg och pålitlig leverantör av svetsade rör i rostfritt stål.

Visste du att Scandinox är extra duktiga på legeringar som:
UNS S31803, Duplex
904L, EN 1.4539
Alloy 600, 625, 800
Alloy C276
UNS S31254, 254SMO
UNS S32750, Superduplex
UNS S32760, Superduplex
Austenitiska stål
Nickelbaslegeringar
Titan
Värmebeständiga material

​​​​​​​Vill du veta mer om svetsade rör och unika dimensioner? Skicka en fråga direkt till oss.

Vill du veta mer om rör?

​​​​​​​Kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal om rör, legeringar och fördelen med svetsade rör i rostfritt stål. 
​​​​​​​ 
Här når du oss:
Tel: 035-17 99 50
E-post: info@scandinox.se

Eller skicka ett meddelande direkt genom att fylla i dina uppgifter!